Logo

Æggestand som suppe tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
2 dl mælk
Salt og hvid peber
Evt. hakkede krydderurter
 
Pisk æggene let sammen med en gaffel.
Rør mælk, salt, peber og evt. grønt i.
Pas på ikke at røre luftbobler ind i æggemassen.
Smør en aflang form med fedtstof.
Hæld æggemassen gennem en si i formen.
Dæk med alufolie.
Stil formen i en bradepande i nederste halvdel af en kold ovn.
Hæld så meget kogende vand ved at det står halvt op om formen.
Tænd ovnen på 175ºC. Sluk efter 30 min.
Lad formen stå i den slukkede ovn til æggemassen er stivnet, ca 15 min.
Æggestanden udskæres i terninger og serveres på klare bouilloner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her