Logo

Ægnudler med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ægnudler med rejer

250 g kinesiske ægnudler

300 g sukkerærter

1 bdt. forårsløg

2 små, milde, grønne chilier

2 spsk sesamolie

250 g cocktailrejer

lys sojasauce og sursød chilisauce, 2 spsk af hver

6 æg

salt

 

Kog ægnudlerne i saltet vand efter anvisningen på pakken.

Bræk enderne af sukkerærterne, skyl dem, dup dem tørre, og halver dem diagonalt.

Skyl forårsløgene, gør dem i stand, og skær dem i tynde rin­ge på skrå.

Skyl chilierne, dup dem tørre, og skær dem i fine strimler.

Varm sesamolien op i wokken, og svits forårsløgene heri.

Rør først suk­kerærterne og derpå chilistrimlerne i.

Bland til sidst nudlerne i, og lad dem stege med i 3 min.

Kom rejerne i, og krydr med sojasauce og chilisauce.

Skub nudel­blandingen i wokken til side, og hæld de sammenpiskede æg ned i midten.

Lad dem stivne under omrøring, og bland dem så med de stegte nudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her