Logo

Ægte sauce i sifonflaske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

130 g past. hele æg
65 g past æggeblommer
28 g citronsaft
8 g havsalt
8 g sennep af god kvalitet
375 g klaret smør
 
Alle ingredienser blendes til tyk mayonnaise konsistens og fyldes på sifon med 1 patron og holdes varm ved 60°C i vandbad.
Saucen kan nu stå klar i  1-2 timer og er klar til brug når retten skal serveres.
Sifonflasker kan købes hos isenkræmmere og forretninger der sælger til restauranter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her