Logo

Ærtesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(crème Ninon)
4 personer

1,25 ltr hønsebouillon
2 gulerødder
500 g friskbælgede ærter (eller frosne)
1 dansk fyldig hovedsalat
4-5 stilke frisk mynte
citronsaft
salt
1,5 dl piskefløde
1,75 dl champagne brut (eller anden tør mousserende hvidvin)

Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i hønsebouillonen med ærter, skyllede salatblade og myntekviste i 20 min. Purer suppen med stavblender. Kog op med piskefløde, og smag til med citronsaft, salt og evt hvid peber, og pisk smørret i til sidst. Kom den mousserende hvidvin i umiddelbart før servering. Herefter må suppen ikke koge mere. Server i meget varme suppeskåle. Folk med sans for show hælder champagnen i ved bordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her