Logo

Ævle i pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften her stammer fra Ørbæk ved Nyborg.
 
500 g røget flæsk
500 g æbler
Sukker
Rugbrød i tykke skiver
Salt
 
Flæsket skæres i terninger og steges i en gryde.
Æbler skæres ligeledes i terninger med skræl og kommes ned til flæsket sammen med lidt sukker.
Æbler, flæsk og sukker steges til æblerne er mørke og lidt karamelagtige.
Sluk for varmen og kom halve, tykke (ca. 1 cm) skiver rugbrød ned i gryden.
Brødet skal trække saft og fedt til sig. Drys salt på.
Brødene fiskes op og serveres med æbleflæsket ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her