Logo

Økologiske småkager med hvedepops

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Småkager

250 g økologiske hvedemel
4 kopper økologiske hvedepops
250 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk natron
1 tsk kanel
2 æg
250 g margarine/smør

Alle ingredienser røres sammen. Småkagerne sættes af med en teske på let fedtede - ca. 85 stk Bages ca. 8 minutter i en forvarmet ovn ved ca. 190-210ºC til kagerne er lysebrune.

Bagetips:
⅓ af hvedepopsene kan erstattes med knuste let ristede hasselnødder, pinjekerner eller andre nøddeprodukter.
--
Økologisk hvedemel kan også købes hos KORNKAMMERET

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her