Logo

Øl-dogs med skarp kant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Øl-dogs med skarp kant

 

Denne helt specielle pølse-snack er lavet af Claus Holm på TV2 og videregives hermed. Jeg ville nu kun bruge 1 øl og drikke den anden til.

Sværhedsgrad: Let

Pers. 2

 

#

Ingredienser

4 gode pølser med masser af kød i

2 pilsner

2 løg med skal

2 fed hvidløg

lidt stjerneanis

peber nelliker

½ l vand

2 laurbærblad

4 hotdog-brød

1 glas sennep

 

Garniture

1 løg, pillet og skåret i meget tynde ringe

1 spsk karry

2 spsk limesaft

salt

knust, sort peber

1 peberfrugt, i tern

1 løg, i tern

1 frisk chili

1 spsk paprika

2 spsk honning

2 tomater i tern

*

Tilberedning

Alle ingredienser, på nær pølser og brød, fungerer som lage.

Bring lagen i kog, og kom pølserne i ca. 5-7 minutter.

Grill eller lun hot-dog-brødet.

 

Garniture: Bland løgringe, karry, limesaft, salt og peber i en skål.

Lad det trækker herefter.

 

Rist peberfrugt, løgtern, chili, paprika, honning og tomat på en pande.

Lad det være i nogle minutter til det er blødt, men stadig har bid.

 

Servering: Garnituren kommes i bunden af brødet.

Herpå pølsen, så løg og sennep på toppen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her