Logo

Østerlandenes appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 æg

2 dl sukker

1 dl yoghurt

1 dl hvedemel

1 dl mannagryn eller havregryn

½ dl olie

1 spsk bagepulver

reven skal af 2 appelsiner

 

Æg og sukker røres let og luftigt.

Yoghurt og bagepulver tilsættes, og der røres igen.

Olie, hvedemel og mannagryn blandes med re­ven appelsinskal og vendes forsigtigt i de­jen.

Dejen bredes ud i en smurt brade­pande og bages i ovn ved 160°C ca. 1 time.

Når kagen er bagt og afkølet, skæres den ud i firkanter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her