Logo

Østers "spaghettinis piquante"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10 personer)
 
10 grofthakkede østers (gem østerssaften)
Agar agar
½ spsk fintsnittet chili
½ fintsnittet skalotteløg
1 spsk graft­hakket kapers
1 spsk fintsnittet cornichon
1 spsk fintsnittet persille
½ dl god olivenolie
 
Mål saften af, varm let op og tilsæt 1 ½ g agar agar pr. liter østerssaft under kraf­tig piskning og bring i kog.
Kog igennem og hæld massen på en plade eller i en form med plan bund. Køl af, skær i fine strimler, bland med chili, kapers, cornichon, skalotteløg og persille og anret på suppeskeer.
Varm olien godt op og hæld den over skeerne i sidste øjeblik inden servering.
Eksotisk appetizer.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her