Logo

Østers - Rødbede - Pistacie - Persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"Parisernæse! Tæt raffineret rødbedesmag, pirrende pistacie, hav og jord, hav og himmel" - appetizer
 
4 østers
Pistacienødder
Olivenolie
Persilleblade
 
Rødbedegele:
½ l rødbedesaft (brug en grønsags­presser)
Salt
6 blade gelatine
 
Gele: Kog rødbedesaft op, smag tii med salt og tilsæt den udblødte gelatine.
Støb geleen i 4 glas
 
Anretning: Dekorer rødbedegeleen med østers, hakkede plstaclenødde, olivenolie og fintstrimlet persille.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her