Logo

Østers i trøffelcreme med trøffelchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 personer

# Ingredienser 
5 østers
Hakket purløg
 
Trøffelcreme:
1 dl fløde
1 dl mælk
4 østers
3 æggeblommer
1 knsp. reven peberrod
1 spsk trøffelolie
5 æggeskaller eller små forme
 
Trøffelchips:
Klaret smør
10 ultratynde skiver bagekartoffel
5 skiver trøffel
5 blade persille

* Tilberedning 
Trøffelcreme: Kog fløde og mælk sammen med olie og peberrod.
Læg de 4 østers i og smag til med salt og peber.
Blend den lune masse med æggeblommerne og hæld på forme/æggeskaller og 
bag i vandbad ved 100 °C i ca. 1 time.
 
Trøffelchips: Pensl 5 skiver kartoffel med smør, læg en trøffelskive og et persilleblad på hver og 
læg de 5 sidste kartoffelskiver ovenpå.
Bag "chipsene" sprøde i ovnen ved 120 °C ca. 2 timer.
 
Anretning: Læg en rå østers i hver æggeskal og drys med purløg lige inden servering.
Besættende appetizer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her