Logo

Østers med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 østers
12 tynde skiver oksekød presset mellem 2 store fryseposer indtil de er
meget tynde
1 pære (helst fast) skåret i tynde strimler (tændstik)
3 tsk høvlet peberrod
peber og salt
5 spsk olivenolie hvori der presses en anelse hvidløg
purløg
 
Åben østersene og løsn østers fra skallen.
Krydr okseskiver med salt, peber og pensl med lidt olivenolie.
Placer østersene på skiver med pære­strimler, lidt peberrod, 4 cm lange
strimler af purløg og rul stramt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her