Logo

Østrigsk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kartofler
1 bdt forårsløg
2 porrer
2 fed hvidløg
½ bdt purløg
1 tsk dijonsennep
1 ½ spsk olie
2 tsk eddike
salt, peber
 
Skræl og kog kartoflerne.
Rens og skær forårsløg og porrer i skiver.
Skær de varme kartofler i skiver eller tern.
Bland kartofler, porrer og forårsløg.
Tilsæt finthakket hvidløg og fintklippet purløg.
Rør dressingen sammen og hæld den over den lune kartoffelsalat.
Salaten kan laves klar dagen før.
 
Passer fx. til kød- og fjerkræretter eller grillet kød 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her