Logo

- Grønsager kogning i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Kogning af friske og frosne grønsager
Del grønsagerne i ensartet størrelse og kom dem i en mikroovnsegnet skål.
Tilsæt ½ dl vand. Dæk med låg eller mikrofilm.
I portioner større end 500 g røres efter halvdelen af tiden.
Frosne grønsager optøs aldrig får de koges, da de ellers taber mange vitaminer.
Inden grønsagerne er blevet frosset ned, er de først blevet blancheret.
Derfor er kogetiden for frosne grønsager den samme som for friske.
Der skal ikke tilsættes vand.

Kogetider for: Asparges, Broccoli, Blomkål, Champignon, Fennikel, Forårsløg, Pastinak, Peberfrugt, Tomater, Savojkål, Spinat, Squash, Ærter.

Kogetider ved 900 W mikrobølger
100 g 1 min. 30 sek.
200 g 3 min.
300 g 4 min. 30 sek.
400 g 6 min.
500 g 7 min. 30 sek.
600 g 9 min.
700 g 10 min. 30 sek.
800 g 12 min.
900 g 13 min. 30 sek.
1000g 15 min.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 29.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her