Logo

Aïoli til grillet fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt til grillet fisk.

 

3 spsk citronsaft

3 tsk dijonsennep

lidt salt

4 hvidløgsfed, finthakkede

1 æg

1 æggeblomme

4 dl mild olivenolie

salt og friskkværnet peber

 

Hæld citronsaft, sennep, salt og hvidløg i en blender eller foodprocessor.

Kør indtil blandingen har en jævn konsistens.

Tilsæt æg og æggeblomme mens maskinen kører.

Spæd op med olien.

Spæd evt. op med lidt vand så saucen bliver lidt tyndere.

Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her