Logo

Abrikos­ nødde marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en god grundopskrift, som både kan anvendes til marmelade og til chutney. Til chutney skal vaniljen blot udskif­tes med et par chilier.

 

250 g tørrede abrikoser
1 stk hel kanel
1 stang vanilje
100 g rå rørsukker
100 g afskallede hasselnødder
1 dl vand
Reven skal og saft af 1 citron

Kom alle ingredienser i en gryde og lad abrikoserne små­simre under låg i 1 times tid.
Tilsæt lidt mere vand, hvis mar­meladen er for tyk.
Kom marmeladen på skoldede glas og opbevar marmela­den køligt.

 

Dette er en god grundopskrift, som både kan anvendes til marmelade og til chutney. Til chutney skal vaniljen blot udskif­tes med et par chilier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her