Logo

Abrikossouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

125 g tørrede abrikoser

3 dl vand

75 g sukker

1 tsk vaniljesukker

2 spsk hakkede valnødder

4 æggehvider

75 g sukker

 

Abrikoserne udblødes natten over og dam­pes møre i vandet, der knap dækker.

Abri­koserne findeles på blender og smages til med sukker og vanilje.

Æggehviderne pi­skes stive, og sukkeret tilsættes, og der pi­skes, til det er blevet til en fast marengsdej.

Abrikospuréen blandes forsigtigt i, og den lette, luftige masse kommes i et smurt ovnfast form og bages i ca. 25 min, ved 225°C.

Desserten serveres lunken med koldt flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her