Logo

Abrikossuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
200 g abrikoser
120 g sukker
50 g kartoffelmel
 
Abrikoserne vaskes godt af og sættes i blød fra aftenen før de skal koges.
De koges møre i vandet og trykkes gennem et dørslag, hvorefter de sødes.
Sættes atter på varmen og jævningen der er udrørt i lidt koldt vand,
tilsættes, hvorefter suppen gives et opkog på 5 minutter.
Serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker.

 
Tips: Man kan lade være med at trykke abrikoserne gennem dørslaget,
da mange ynder at frugten ikke er helt udkogt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her