Logo

Adventskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
300 g margarine
500 g sukker
50 g havregryn
50 g hakkede nøddekerner
5 æg
4-5 stk modne bananer
1 ½ dl kærnemælk
5 tsk vaniljesukker
4 tsk natron
¾ tsk salt
Pynt: 150 g overtrækschokolade eller flormelis
 
Margarinen skal have en konsistens som mayonnaise.
Margarine og sukker røres hvidt, og æggene tilsættes et ad gangen.
Bananerne blendes eller moses med en gaffel og tilsættes sammen med kærnemælk, havregryn og hakkede nøddekerner.
Hvedemel, natron, vaniljesukker og salt blandes sammen og tilsættes.
Det hele kommes i en smurt og melet bradepande ca. 40x40 cm.
Bages i en 180°C opvarmet ovn på midterste rille i ca. 30-35 min.
Kagen pyntes med smeltet chokolade eller drysses med flormelis når den er afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her