Logo

Agurkemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g salatagurker
1 spsk friskhakket estragon eller 1 tsk tørret
2 spsk fintklippet purløg
2 spsk fintklippet dild
1 spsk finthakket løg
1 dl hvidvin
6 blade husblas
2 tsk lys Dijon-sennep
4 dl fromage frais
1 tsk salt
1 tsk hvid peber
 
Agurkerne vaskes og rives groft eller findeles i blender.
Agurkemassen hældes til afdrypning i en sigte.
Husblasen opløses i lidt lunkent hvidvin.
Agurkemassen blandes med krydderurter, løg og krydderier.
Røres derefter sammen med afkølet husblas, resten af hvidvinen, sennep og fromage frais.
Smages evt. til med salt og peber eller evt. flere krydderurter og hældes i en form.
Sættes i køleskabet, indtil den skal serveres.
Velegnet som tilbehør til fx. røget kalkun eller skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 10.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her