Logo

Agurkesalat - Idas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær tynde skiver af en hel agurk på et rivejern eller med kniv.
Kom skiverne i en skål, drys med 2 spsk groft salt og bland godt.
Lad det hvile i ½ time.
Dette gør, at saften fra agurken udvindes.
Knug skiverne let og hæld eddikelage over.

Eddikelage:
1 l lagereddike
½ l vand
½ kg sukker
1 spsk syltekrydderi (OBS! den skal være uden chili)
1 helt pillet løg
2 laurbærblade
1 spsk flydende Maggi-krydderi

1 spsk hele sorte peberkorn
1 bundt dild

Bring eddike og vand i kog.
Tilsæt sukker dernæst resten af ingredienserne.
Lad lagen koge i ca. ½ time under låg.
Denne lage bruges blandt andet også til agurkesalat og syltede rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her