Logo

Agurkesalat med dild, syltet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 salatagurker
2 dildskærme

Eddikelage:
5 dl lagereddike
125 gr sukker (1 ½ dl)
1 tsk salt
saft af 1 citron
10 hvide peberkorn
1 dildskærm
konserveringsmiddel/Atamon

Skyl agurkerne i koldt vand og tør dem.
Skær dem i tynde skiver.
Pres noget af væden fra i et rent viskestykke og læg agurkeskiverne lagvis med de skyllede dildskærme i et rent sylteglas.
Kog ingredienserne til lagen i 5 min.
Tilsæt konserveringsmiddel som anvist på emballagen.
Afkøl lagen og hæld den over agurkeskiverne.
Læg let pres over, så agurkerne holdes under lagen.

Tips: Stil glasset køligt og vent 3-4 dage med at spise af dem. Agurkesalaten egner sig som tilbehør til stegte kødretter. Holdbarhed i køleskab ca 6 mdr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her