Logo

Agurkesalat til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

1 l eddike
½ l vand
½ kg sukker
10 agurker

Kog eddiken op med vand og sukker; lad det simre, til alt sukkeret er opløst.
Køl det derefter ned.
Skær agurkerne i tynde skiver, og vend dem i den kolde eddikelage.
Salaten kan tilberedes dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her