Logo

Agurkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor agurk
8 dl yoghurt naturel
3 spsk purløg
15 valnøddekærner
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt og peber
 
Skræl agurken, flæk den, skrab kærnerne ud og skær agurken i små terninger, som lægges i en skål og drysses med salt, og trækker ca. 45 minutter.
Skyl og hak purløget fint.
Hak valnøddekærnerne for sig. Sæt purløg og valnødder til side.
Når agurken har afgivet sin væde, skylles den i koldt vand og drypper herefter af i en sigte.
Duppes herefter tør med et stykke køkkenrulle.
Kom agurken i en suppeterrin, tilsæt hakkede valnødder, olie, lidt salt, lidt peber fra kværn, yoghurt, hakket purløg (tag 1 spsk purløg fra til pynt) og knust hvidløg.
Bland det hele godt.
Rør til suppen er jævn.
Sæt suppen i køleskabet 3-4 timer.
Ved servering drysses med resten af purløget, midt på suppen.
 
Tips: Det er vigtigt at denne suppe tilberedes mindst 4 timer før, den skal serveres, da det drejer sig om en sommersuppe, der skal spises kold. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her