Logo

Amagergryde over bål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g svinesmåkød
1500 g kartofler
1000 g gulerødder
1000 g ærter
1000 g blomkål
6 dl vand
salt
peber
persille
margarine

Kødet brunes i fedtstof i en gryde.
Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes ved.
Vandet og krydderierne tilsættes, og retten koger i ca. 45 minutter
Ærter og blomkål i små buketter tilsættes efter ca. 35 minutter.
Hakket persille drysses over, og der serveres rugbrød til.
Det er natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her