Logo

Amerikanske "flapjack" pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
salt
1 spsk sukker
1 ¼ dl kærnemælk
2 spsk smør

Æggene piskes sammen i en skål, til en let og luftig masse.

Sigt hvedemel, bagepulver, salt og sukker i og rør dejen jævn.

Det er vigtig at melet ikke bearbejdes for meget. idet pandekager så vil blive seje.

Smelt smørret og rør det i sammen med kærnemælken.
Smelt lidt smør på en pande, øs ½ dl dej på panden og bag den, til kanterne ser begynder at se tørre ud, og der dannes bobler på overfladen.

Vend pandekagerne og bag dem på den anden side.

Bag pandekagerne ved middel temperatur, ellers bliver de ikke gennemstegt.
 

Stabel dem og server den varme med lunet ahornsirup og rørt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her