Logo

Amerikanske kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kyllingelår
Sauce:
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dl vineddike
3 dl ketchup
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
½ dl Friskpresset citronsaft
2 tsk chilipulver

Hak løg og hvidløg.

Svits løgene i olivenolie.

Tilsæt resten af ingredienserne til saucen og lad det koge, ved svag varme i ca. 5-10 minutter.
Marinér kyllingelårene i 1 dl af barbecuesaucen (1 time ved stuetemperatur eller 12 timer i køleskab).
Gem 1 dl af saucen i en skål til servering.
Grill kyllingelårene i ca. 30 minutter.

Pensl med resten af saucen og vend nogle gange.
Krydres med salt og nymalet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her