Logo

Amerikanske småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
100 g sukker
50 g mørk farin
1 æg
100 g hvedemel
50 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
½ tsk natron
100 g chokolade
25 g cashewnødder
50 g hasselnøddekerner
 
Rør smør og sukker blødt, rør derefter farin og æg i.
Bland hvedemel og havregryn med vanilje, natron og grofthakket chokolade og nødder.
Rør det i dejen. Sæt dejen med spiseskeer eller teskeer afhængig af ønsket størrelse.
Bages ved 175ºC på øverste rille i 12-15 min.
 
Tips: Spiseskeer giver kager på størrelse med en underkop.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her