Logo

Ananas-kvark-tærte - mager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk koldt vand
1 æggeblomme
1 dåse ananas i stykker (350 g)
2 spsk honning
200 g kvark (5%)
25 g hakkede hasselnødder

Hak smør og hvedemel sammen og findel det til en grynet masse.
Bland bagepulver i.
Pisk vand og æggeblommer sammen, hæld det i og ælt dejen sammen. Læg den koldt i ca ½ time.
Dejen rulles ud, lægges i en tærteform og prikkes med en gaffel.
Bages på næstøverste rille i forvarmet ovn ved 200°C i ca 20 min. Afkøles på rist.
Hæld saften fra ananasen genem en sigte.
Varm 1 dl saft sammen med honning og rør, til honningen er smeltet.
Lad saften afkøle lidt.
Pisk saften sammen med kvarken og bland halvdelen af ananasstykkerne i.
Fordel cremen på tærten og læg resten af frugten på.
Drys med hakkede hasselnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her