Logo

Ananas-salat med selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(grøn salat)

 

1 dåse ananasstykker
1 stor rodselleri
3 dl cremefraiche 18 % eller syrnet fløde
salt, peber
evt. valnødder til pynt

Lad ananasstykkerne dryppe af.
Skræl sellerien, skær den i skiver og kog den mør i letsaltet vand, ca.
8-10 minutter.
Hæld den i et dørslag og lad det dryppe af.
Når den er afkølet, skøres den i små terninger eller tynde stænger.
Smag cremefraiche til med krydderier og bland forsigtigt ananas og
selleri i.
Hæld salaten i en serveringsskål og pynt med halve valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her