Logo

Ananasfrappé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 blade husblas
1 dåse ananasmos, ca 375 g
½ dl appelsinjuice
1 æggehvide
Garnering:
½-1 dl piskefløde
4 stilke citronmelisse

Læg husblasen i koldt vand, blad for blad, så de ikke klæber til hinanden. Hæld ananas med væde samt appelsinjuice i en skål.
Kram det meste af vandet ud af husblasen og smelt den i en lille skål i mikroovnen eller over svag varme i en kasserolle.
Hæld husblasen over ananasen i en tynd stråle og pisk kraftigt hele tiden.
Pisk æggehviden til stift skum og vend den i ananasen.
Fordel blandingen i fire flotte portionsglas.

Dæk med plastfolie og lad dem stå i køleskabet i mindst 4 timer for at stivne.
Pisk fløden og pynt hvert portionsglas med flødeskum og citronmelisse.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her