Logo

Ananasfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg, delte
4 spsk sukker
6 blade husblas
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum
evt. ananasstykker

Pynt:
1 dl flødeskum
ananasstykker

Æggeblommer og sukker røres godt. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Ananassaft og citronsaft blandes i. Opløsningen hældes i æggeblommerne. Der røres deri nu og da, til det begynder at blive jævnt. Da vendes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt deri. Eventuelle ananasstykker tilsættes til sidst, når fromagen kan “bære”. Fromagen hældes op og stilles koldt. Pyntes med flødeskum og ananasstykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her