Logo

Ananaskage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
2 ½ dl sukker
3 dl hvedemel
2  tsk bagepulver
1 ½ dl vand
 
Fyld:
375 g knust ananas
100  g margarine
1 ½ dl sukker
2 dl kokosmel
2 tsk vaniljesukker
1  æg
 
Æg og sukker piskes luftigt.
Hvedemel og bagepulver røres i vekselvis med vand.
Hældes i springform og bages ved 175°C i 30-35 min
Margarine, sukker, kokosmel og vaniljesukker koges sammen i en gryde.
Herefter røres et sammenpisket æg i.
Kagen tages ud af ovnen efter ca. 30-35 min. og fyldet lægges på:
Først ananas derefter smøres det kogte fyld over kagen.
Sæt kagen i ovnen igen og bag den videre ved 225°C indtil massen er gylden.
Serveres med cremefraiche el. flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her