Logo

Andebryst stegt i ovn i stegepose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 andebryster
1 dl gode stenfri svesker
2 cox orange æbler
 
Æblerne vaskes skæres i skiver med skræl.
Svesker og æbler fordeles i bunden af stegeposen og de 2 andebryster ovenpå.
Lægges i et ovnfast fad og steges 20 min ved 225°C.
Tages ud af ovnen dækkes over med alufolie og et viskestykke.
Kan hvile ½ til 1 time.
Indstil ovnen på grill.
Klip et hul i hjørnet af stegeposen og hæld saft og sky fra til sauce.
Grill brysterne til de har fået farve.

Skæres i skiver på skrå og serveres med svesker og æbler og traditionelt tilbehør og/eller evt. en rødkålssalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 23.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
26406-02-2010 19:57:36 svend funder
Som jeg læser opskriftens 8. linie - skal man " GRILLE " brysterne " I STEGEPOSEN "
Det tør jeg ikke - man smelter stegeposen !
Eller er jeg helt gal på den ?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her