Logo

Andelever med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg andelever
1 stort løg hakket
1-2 fed hvidløg
lidt Jerez Fino (eller en anden meget tør hvidvin)
1-2 store skefulde honning
lidt timian
persille
salt
peber
olivenolie

I en varm pande med lidt olivenolie, rist leveren, hakket hvidløg og løg uden at det tager farve. Kom salt, peber, timian og hvidvin ved og lad det dampe af. Tilsæt honning og lad det stå og simre lidt. Hæld retten i en bradepande og sæt den i ovnen indstillet på grill.

Drys persille og server med pommefrites og brød eller spis det koldt som pålæg næste dag, hvis der er noget tilbage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her