Logo

Andepostej til jul

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g andelever
200 g spæk
2 spsk hvedemel
2 - 3 dl fløde
2 æg
salt
2 - 3 tsk Madagascar peber (grønne peberkorn i lage)
timian
 
Hak lever og spæk gennem kødmaskinen eller kom det i food processoren.
Rør hvedemel og fløde i og tilsæt æggene et ad gangen.
Krydr med salt, hakkede peberkorn og timian.
Kom levermassen i en form.
Bag postejen ca. 1 time ved 200°C.
Giv små saltagurker (cornichoner) eller syltede agurker eller asie til.

Tips: Kyllingelever kan supplere andeleveren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her