Logo

Anderledes flæskesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

5 fed hvidløg
3 kviste frisk rosmarin
2 spsk olie
1,5 kg flæskesteg u. svær
salt og  peber
2 kviste rosmarin
*


Nålene pilles af rosmarinkvistene, hvidløg pilles.
Feddene og nålene hakkes fint sammen med olien.


Snør stegen, så den holder faconen.

Stik små lommer, med en lille spids kniv, rundt omkring i hele stegen.
Lommerne fyldes med hvidløg-rosmarinpastaen.
Gnid stegen med salt og peber,


Klip de 2 rosmarinkviste i passende stykker, og fordel dem rundt under snoren.
Læg stegen på en rist over en bradepande, steg 20 min. på 225 ºC.


Sæt ovnen ned til 150 ºC i yderligere ca. 1½ time.
Dryp engang imellem med stegeskyen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her