Logo

Anderledes gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske medium hvidvin som en let og blomsteragtig frascati vin
1 dl lys portvin
1 dl vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemommer
2-3 spsk Akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse sultans rosiner
evt. lidt appelsinfileter

Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i gryde, og lad det koge ca. 15 minutter.
Lad det trække natten over og si så.
Kom denne ekstrakt i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til
lige under kogepunktet.
Server straks med sultanens, valnødder og appelsinfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her