Logo

Andesteg med brunkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg and
æbler eller pærer
syltede sveskeblommer eller udblødte svesker
farin eller melis
1 hvidkålshoved

En and eller gås gøres i stand og det meste af fedtet fjernes.
Fyldes med æbler eller pærer med skrællen på, syltede sveskeblommer eller udblødte svesker.
Steger på sædvanlig måde.
Andefedtet smeltes i en gryde med farin eller melis, heri vendes 1 hvidkålshoved skåret i 8 dele (ikke snittet) og stokken fjernes, lidt vand tilsættes, og kålen koger mør - serveres til andestegen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her