Logo

Andesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 andelår
urter til kogning
1 porre
1 gulerod
4 dl suppe fra andelårene
2 spsk cognac
6 blade husblas
10 grønne oliven med mandler i kvarte
½ bdt finthakket persille
1 fed hvidløg

Bring andelårene i kog i letsaltet vand og fjern skum.
Tilsæt urter, fx. et stykke selleri, et løg med en nellike, laurbærblad og persillekviste.
Kog for svag varme i en time.
Tag lårene op og fjern urterne og skum fedtet af.
Kog suppen ind til god smag.
Kog porre og gulerod møre i suppen og skær dem i kvarte på langs.
Mål suppen af og smag den til med cognac, salt og peber.
Suppen skal smage kraftigt, da andesylten skal serveres kold.
Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i den lune suppe.
Fjern skind og ben fra andelårene og pil kødet i stykker.
Vend det med persille, hvidløg og oliven.
Kom halvdelen af andekødet i en lille postej- eller bageform, læg porre og gulerod i formen og slut af med resten af andekødet.
Hæld andesuppen over og stil formen koldt til næste dag, gerne under let tryk.
Skær andesylten i skiver og server med syltede rødbeder og stærk
sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her