Logo

Annelises vanillekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Småkager

500 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
1-2 stænger vanilje
375 g smør
1 æg
250 g sukker
125 g smuttede, malede mandler

Hvedemel og hjortetaksalt blandes og smørret smuldres i. Æg, vanilje og sukker piskes til æggesnaps, der æltes i melblandingen. Dejen hviler koldt - formes til kranse - og hviler igen koldt. Bages ca. 8 min ved 185C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her