Logo

Annis Pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
margarine
2 pk. pølser
1 kg kartofler
2 dl mælk
½ l. fløde
1 lille dåsetomatpuré
Paprika
salt
peber
1 bundt purløg til pynt

Skræl og kog kartoflerne.
Pil og hak løgene, skær pølserne ud.
Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika.
Dæmp varmen.
Herefter tilsættes kartoflerne, tomatpuréen og mælken, salt og peber.
Kog 5 min., tilsæt fløde, kog atter 5 min.
Drys så purløg over og server.

Tips: Det er helt op til en selv hvor meget fløde man kommer i.
Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden. Men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her