Logo

Appelsin iscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. mælk
½ l. fløde
200-250 g sukker
1 stang vaniljestang
2-3 store appelsiner
8 æggeblommer
Grand Marnier
 
Skræl appelsinen og skær den i fileter og blend kødet med resten af
saften.
Kom mælk, fløde, sukker, vanilje og appelsinsaften i en gryde varm det op
til ca. 80ºC.
Lad det køle lidt ned og legér det sammen med æggeblommerne i en skål.
Lad det køle af i køleskabet og kør det derefter på en ismaskine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her