Logo

Appelsinbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 modne appelsiner
1 vaniljestang
5 dl vodka
2 dl cognac
2 dl sukker
 
Vask og skræl appelsinerne, fjern AL hvid skræl for at undgå en bitter smag.
Tilsæt spriritus og vaniljestang.
Lad det stå 2-3 uger, filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 4 uger.
Opskriften kan varieres med blodappelsiner, mandariner, klemantiner o.l.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her