Logo

Appelsinbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
1 dl vand
9 blade gelatine
5 dl letpisket fløde
1 dl friskpresset appelsinjuice
1 appelsin

Sukker og vand koges op, og den udblødte gelatine smeltes heri. Lun appelsinsaft tilsættes, og til sidst vendes den letpiskede fløde i. Serveres med appelsinfileter, som er vendt i mandelmel (blendede mandler) og stegt på en pande i ca. 30 sek.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her