Logo

Appelsinis med chokolade og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 æggeblommer
4 spsk sukker
reven skal af 2 appelsiner
saft af ½-1 appelsin
6 dl piskefløde
75 g mørk chokolade
75 g mandler

Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Pisk fløden stiv og bland den med æggemassen. Sørg for at få isen blandet godt, så æggene ikke synker til bunds og giver bundfald. Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer, til den begynder at tykne. Hak chokolade og mandler hver for sig og bland det i den halvfrosne is. Kom blandingen i en form og stil den atter i fryseren mindst 3-4 timer, eller til isen er frosset. Tag isen ud af fryseren 15-20 minutter før serveringen, løsn den rundt langs kanten med en kniv, hold evt. formen få øjeblikke i varmt vand og vend isen ud på et fad. Servér isen med små kager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her