Logo

Appelsinmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 æggeblommer eller 100 g pasteuriserede æggeblommer
25 g flormelis
2 blade husblas
3 dl piskefløde
4 æggehvider eller 100 g pasteuriserede æggehvider
300 g appelsinmarmelade
Saften af 1 appelsin

Æggeblommer og flormelis piskes sammen, fløden piskes til blødt skum, og æggehviderne piskes stive.
Husblasen sættes i blød i koldt vand i 10 min. og smeltes i vandbad.
De piskede æggeblommer blandes med flødeskummet, den smeltede husblas kommes i - og æggehvider, appelsinmarmelade og appelsinsaft vendes i massen.
Massen fordeles på tallerkener eller i portionsglas, pyntes med fløde og appelsinbåde og stilles i køleskabet (tildækket) i mindst 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her