Logo

Appelsinparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 15 min. Frysetid: 3 timer
(4 personer)

4 æggeblommer
50 g flormelis
1 vaniljestang
2 store saftige appelsiner
½ liter piskefløde
Til pynt: appelsinstykker og nøddeflager

Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk vaniljekornene i.
Skræl appelsinerne og skær dem i små terninger.
Bland dem i æggemassen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Frys massen.
Fordel det i portionsglas og pynt med appelsinstykker og nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her