Logo

Appelsinsalat, fin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

1 dl vand
¾ dl sukker
8 appelsiner
3-4 spsk orangelikør

Kog vand og sukker og lad denne sukkerlage koge i 2 min. Hæld den op i en skål og lad den køle.
Pil appelsinerne på en tallerken med en skarp kniv, så al skallen - også det hvide- forsvinder.
Skær både ud af dem ved at skære på begge sider af hinderne. På denne måde bliver bådene fine og nemme at spise.
Læg appelsinbådene i sukkerlagen og hæld den appelsinsaft, der er på tallerknen i. Smag til med appelsinlikør og stil salaten koldt nogle timer inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her