Logo

Appelsinsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker (ca. 1,25 dl)
½ dl vand
½ vaniljestang
1 dl friskpresset appelsinsaft

 
Kom sukker og vand i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, uden omrøring og under låg, i ca. 25 min. eller til det bliver svagt gyldent.
Flæk den halve vaniljestang og rør den i sammen med appelsinsaften.
Lad blandingen koge, stadig ved svag varme, uden omrøring og under låg i ca. 20 min. Fjern vaniljestangen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her